تولید 72 هزار تن گوشت مرغ در آذربایجان غربی / افزایش 15 درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: امسال 72 هزار تن گوشت مرغ در مرغداریهای استان تولید و روانه بازار مصرف شده است.

شهبازی اظهارکرد: میزان جوجه ریزی از ابتدای آذرماه تا کنون به تعداد 4 میلیون و 770 هزار قطعه بوده که از اینمیزان 8 هزار و 600 تن گوشت مرغ گرم تولید و روانه بازار مصرف می شود.
وی ادامه داد: جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با تلاشهای شبانهروزی و جلسات مستمر با اتحادیههای کشتارگاههای طیور و سایر تشکلها، روزانه به طور میانگین 230 تا 250 تن گوشت مرغ گرم در سطح استان توزیع میکند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: نیاز روزانه گوشت مرغ استان آذربایجان غربی حداکثر 240 تن است و هیچگونه کمبود یا محدودیتی در توزیع نداریم.
شهبازی افزود: با کشتار مرغ جوجه روزی شده از نیمه دوم آبان و آذر ماه سال جاری، میزان کشتار مرغ در کشتارگاه های استان به بیش از 280 الی 300 تن در روز خواهد رسید که این میزان تولید گوشت مرغ بیش از نیاز استان است.
وی بیان کرد: توزیع گوشت قرمز و مرغ بدون محدودیت در حال انجام است، این اقلام با هدف سهولت در دسترسی شهروندان، علاوه بر مراکز توزیع سطح شهر، در فروشگاههای زنجیرهای و شهرستانها نیز در حال توزیع است.