سرمایه گذاری برای تولید
دوشنبه ،29 اردیبهشت 1404
سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی
  • 1403/11/01 - 17:14
  • - تعداد بازدید: 7
  • - تعداد بازدیدکننده: 6
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سالانه نزدیک به ۴ هزار تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی تولید می‌شود

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: سالانه به‌ طور متوسط سه‌ هزار و ۸۰۰ تن قارچ خوراکی در واحدهای پرورش استان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ، علی دیانتی افزود: بیشترین قارچ خوراکی استان در شهرستان ارومیه و به مقدار یک هزار و ۱۲۷ تن تولید می شود و عمده قارچ خوراکی تولیدی در استان از نوع دکمه ای است.

وی اضافه کرد: بیش از ۲۰۰ نفر در واحدهای تولیدی قارچ استان اشتغال دارند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور حدود ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان حدود ۱.۵ کیلوگرم برآورد می شود.

دیانتی اضافه کرد: در سال جاری یک واحد تولیدی قارچ دکمه ای به ظرفیت ۵۰۰ تن در سال در شهرستان ارومیه در دست احداث است که پیش بینی می شود تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.

وی با بیان اینکه تولید و پرورش این محصول اغلب در سالنهای سرپوشیده است، اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی با معرفی برای دریافت تسهیلات بانکی احداث و یا سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی قارچ خوراکی از این واحدها جهت توسعه و تداوم تولید حمایت می کند.

دیانتی اضافه کرد: اغلب بذر مورد نیاز برای این اقدام تولیدی در واحد های دانش بنیان تولید، آماده سازی و در اختیار پرورش دهندگان قرار داده می شود.

قارچ سرشار از پروتئین است و مصرف آن باعث تنظیم کلسترول خون، افزایش فعالیت مغز، تقویت معده در هضم غذا و تسهیل در جذب مواد غذایی در بدن می شود.

  • گروه خبری : اخبار صفحه اول,اخبار,آرشیو خبری,معاونت بهبود تولیدات گیاهی
  • کد خبر : 192556
کلمات کلیدی
فاطمه جوانمرد
خبرنگار

فاطمه جوانمرد

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب