سرمایه گذاری برای تولید
شنبه ،03 خرداد 1404
سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی
  • 1402/04/19 - 12:03
  • - تعداد بازدید: 3
  • - تعداد بازدیدکننده: 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بیش از 29 هزار تُن زرد آلو از باغات آذربایجان غربی برداشت می‌شود

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: پیش بینی می‌شود امسال بیش از 29 هزار تُن زردآلو از سطح سه هزار و 600 هکتار از باغ‌های استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، علی دیانتی اظهار کرد: 70 درصد از محصول تولید شده زرد آلو در استان به صورت تازه خوری مصرف شده و 30 درصد در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار استفاده می‌شود.
وی اضافه کرد: ارقام بومی عسگر آباد، اردوباد، شاهرودی، نصیری، تبرزه، شکر پاره و سفید ارومیه جزو ارقام زردآلوهای موجود در باغ‌های آذربایجان‌غربی است.
دیانتی با بیان اینکه بخش اعظمی از این محصول در باغات شهرهای ارومیه، خوی، سلماس ، ماکو و شاهین دژ تولید می‌شود، ادامه داد: شهرستان ارومیه با تولید 16 هزارتن زردآلو که بیش از  نیمی از مجموع تولید استان را در بر می گیرد ، به عنوان قطب تولید این محصول در استان محسوب می شود. 
همچنین وی بیان کرد: بخشی از محصول نیز به صورت تازه خوری و خشکبار به سایر استان‌های کشور و کشورهای همسایه صادر می‌شود.
زردآلوی تولیدی استان به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای تولید محصول ارگانیک و استفاده نکردن باغداران از انواع کودها و سموم شیمیایی از رنگ و طعم خاصی برخوردار بوده و همواره مورد توجه خریداران است.
  • گروه خبری : اخبار,آرشیو خبری,معاونت بهبود تولیدات دامی
  • کد خبر : 57235
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب