دوره آموزشی و ترویجی آشنایی با روشهای طبخ آبزیان در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی برگزار شد
دوره آموزشی و ترویجی آشنایی با روشهای طبخ آبزیان ویژه بانوان شاغل در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی در سالن غذاخوری شهید باکری جهاد کشاورزی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ، این دوره با هدف افزایش سرانه مصرف آبزیان و آشنایی با روش های متنوع طبخ ماهی و همچنین آشنایی فراگیران با ارزش تغذیه ای ماهی و آبزیان به همت مدیریت شیلات و آبزیان استان برگزار شد و در ادامه نحوه طبخ انواع فرآورده های غذایی دریایی به روشهای مختلف توسط مربی برای شرکت کنندگان در دوره تدریس شد. این دوره با استقبال خوب کارکنان مواجه شد و حدود 40 نفر از بانوان علاقه مند در این دوره آموزشی شرکت کردند.