دومین رویداد ترویجی محصولات فناورانه شرکت های دانش بنیان و فناورنیز همزمان از 30 آبان ماه لغایت 3 آذرماه 1402، در حاشیه محل دائمی نمایشگاه های بین المللی کشاورزی برگزار می شود

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: برگزاری پنل تخصصی پرسش و پاسخ با حضورمحققین و کارشناسان موضوعی سازمان و مسئولین پارک علم و فناوری، کارگاه آموزشی آشنایی با هواشناسی کشاورزی، بازدید از مزرعه نوآور،باغ نمایشی و یکی از مراکز جهاد کشاورزی توسط شرکت های دانش بنیان و خبرگان کشاورزی حاضر در نمایشگاه ازاهم برنامه های گردهمایی ویژه شتاب بخشی کشاورزی دانش بنیان با محوریت خبرگان کشاورزی در ارومیه است.
وی ادامه داد: استان آذربایجان غربی به عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی در کشور مطرح است و در تولید اکثر محصولات باغی و زراعی دارای رتبه های برتر کشوری هستیم .
شهبازی تاکید کرد: از چهار میلیون تن سیب درختی تولیدی کشور، یک تا 1.5 میلیون تن توسط کشاورزان این منطقه تولید میشود.
وی اضافه کرد: با حمایت استاندار آذربایجان غربی و مشارکت بخش خصوصی در یک سال اخیر با راه اندازی واحدهای سورت و بسته بندی مکانیزه در سطح استان ، سیب پادرختی که در گذشته برای استان یک معضل بود، در حال حاضر با انجام فرایندهای تکمیلی به یک محصول باارزش صادراتی تبدیل و در حال حاضر 400 هزار تن محصول آماده صادرات به بازارهای هدف شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت : پیش از راه اندازی واحدهای سورت و بسته بندی مکانیزه، سیب درختی صادراتی استان بعد از رسیدن به کشور مقصد دوباره بستهبندی و سورت میشد که از کیفیت محصول کاسته می شد که این مشکل تا حدود زیادی رفع شده است.
وی خاطر نشان کرد: درصدد برندسازی برای سیب استان در راستای توسعه صادرات و یافتن بازارهای جدید خارجی هستیم.
شهبازی افزود: هم اکنون سیب درختی استان سایزبندی شده و با وزن بندی خود به کشورهایی مثل روسیه، پاکستان، هندوستان، عربستان،ازبکستان وهمچنین کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.