رشد 23 درصدی جوجه ریزی در آذربایجانغربی

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: در شش ماهه نخست سال جاری میزان جوجه ریزی در استان 28 میلیون و 700 قطعه بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 23 درصد رشد داشته است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، خسرو شهبازی افزود: در حال حاضر 708 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 17میلیون قطعه در استان فعال هستند.
شهبازی خاطر نشان کرد: 12 کشتارگاه طیور صنعتی نیزدرآذربایجانغربی فعالیت دارند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی با اشاره به اینکه میزان نیاز مصرف استان به گوشت مرغ در شرایط عادی روزانه به طور میانگین 240تن است، اظهار کرد: در شش ماهه نخست سال جاری میزان 48 هزار تن گوشت مرغ در واحدهای مرغداری گوشتی صنعتی استان تولید و روانه بازار مصرف شده است.
وی یادآور شد: با وجود افزایش جوجه ریزی درشش ماهه سال جاری، در ماه مهر میزان 3 میلیون و 761 هزار و 488 قطعه جوجه ریزی در استان انجام شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل خود 8 درصد کاهش یافته است.
شهبازی درخصوص برنامه سازمان برای تولید مرغ در استان نیز افزود: با توجه به پیگیری های انجام گرفته از وزارت جهاد کشاورزی و قول مساعد مسئولین با تامین به موقع نهاده، تجدید نظر در قیمت مصوب مرغ زنده و تامین جوجه یکروزه، روند جوجه ریزی برابر سیاست های ابلاغی افزایشی خواهد شد.