افزایش ۸۰ درصدی ظرفیت سورت و بسته بندی محصولات باغی در ارومیه
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارومیه با اشاره به تولید ۸۶۰ هزار تن محصولات باغی، از افزایش ۸۰ درصدی ظرفیت واحدهای سورت و بسته بندی این شهرستان نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ، پرویز امجدی بر ضرورت سورتینگ و بسته بندی محصولات باغی جهت افزایش بازارپسندی و صادرات به کشورهای خارجی تاکید کرد.
وی گفت: خط سورت و بسته بندی میوه تازه شامل انتخاب ، شستشو، خشک کنی، سورتینگ (براساس رنگ و اندازه)، بسته بندی و برچسب زنی می باشد که برخی از دستگاههای به کار رفته تولید داخل کشور است.
گفتنی است شهرستان ارومیه دارای ۱۳ واحد صنایع مجهز به دستگاههای سورت و بسته بندی میوه تازه با ظرفیت ۱۲۹ هزار تن در سال است.