تولید سالانه 3 هزار تن قارچ خوراکی در آذربایجانغربی
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: به طور متوسط در استان سالانه 3 هزار تن قارچ خوراکی تولید و به بازار مصرف داخلی عرضه میشود.

اشاره به اینکه در سال جاری طبق آخرین آمار 3 هزار و 300 تن قارچ خوراکی
تولید شده است، تصریح کرد: بیشترین قارچ خوراکی تولیدی در استان در ارومیه
به مقدار حدود 900تن است.
شهبازی خاطر نشان کرد: عمده قارچ تولیدی در استان، از نوع قارچ دکمه ای
است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه کسب و کارهای کوچک علاوه
بر نیاز به سرمایه اولیه کم، می توانند موجب اشتغال خانوادگی نیز شود،
اظهار کرد: 64 واحد تولیدی قارچ خوراکی در استان وجود دارد که بیش از 200
نفر در این واحدها مشغول به کار هستند.
وی یادآور شد: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور سالانه حدود یک و نیم تا 2
کیلوگرم است که این سرانه برای آذربایجان غربی حدود یک تا یک و نیم کیلوگرم
است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی در خصوص برنامه سازمان در جهت
توسعه پرورش قارچ خوراکی در استان نیز گفت: درحال حاضر یک واحد تولیدی
قارچ دکمه ای به ظرفیت سالانه 500 تن در ارومیه در دست احداث است که
پیشبینی می شود تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.
وی با اشاره به اینکه یکی از اولویتهای جهاد کشاورزی حمایت از واحدهای
تولیدی است، تصریح کرد: سازمان جهاد کشاورزی در سال جاری تعدادی واحد
تولیدی قارچ را برای دریافت تسهیلات بانکی برای احداث و یا دریافت سرمایه
در گردش، جهت توسعه و تداوم کار واحد تولیدی به بانک ها معرفی کرده است.