سرمایه گذاری برای تولید
دوشنبه ،29 اردیبهشت 1404
سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی
  • 1404/01/24 - 09:35
  • - تعداد بازدید: 22
  • - تعداد بازدیدکننده: 15
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

شهروندان آذربایجان‌غربی از مصرف قارچ‌های وحشی خودداری کنید

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی، مسعود شفیعی با اشاره به وقوع مسمومیت‌های ناشی از مصرف قارچ‌های وحشی در فصل بهار، افزود: بی‌اطلاعی از ماهیت این قارچ‌ها می‌تواند سلامت گردشگران، شهروندان و جوامع محلی را به خطر اندازد.

وی با تأکید بر شباهت ظاهری قارچ‌های سمی و خوراکی، اظهار کرد: بسیاری از قارچ‌های سمی به راحتی با انواع خوراکی اشتباه گرفته می‌شوند و متاسفانه هر ساله شاهد گزارش‌هایی از مسمومیت و حتی مرگ در اثر مصرف آن‌ها هستیم.

شفیعی علائم مسمومیت با قارچ را شامل تهوع، استفراغ، درد شکمی، سرگیجه، گیجی، اسهال و در موارد شدید، نارسایی کبد و کلیه عنوان کرد و افزود: این علائم ممکن است از نیم ساعت تا ۲۴ ساعت پس از مصرف ظاهر شوند و برخی از سموم موجود در این قارچ‌ها حتی با پختن نیز از بین نمی‌روند.

معاون فنی اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان‌غربی، راهکار اصلی پیشگیری از مسمومیت را پرهیز کامل از مصرف قارچ‌های خودرو دانست و تأکید کرد: توصیه می‌شود قارچ تنها از مراکز معتبر و فروشگاه‌هایی که تحت نظارت بهداشتی هستند، تهیه شود.

وی همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه علائم مشکوک پس از مصرف قارچ، بدون اتلاف وقت به مراکز درمانی مراجعه کنند.

شفیعی در پایان بر افزایش آگاهی عمومی درباره خطرات قارچ‌های سمی و رعایت نکات ایمنی به‌عنوان راهی مؤثر برای کاهش این تهدید در طبیعت تأکید کرد و افزود: تشخیص قارچ‌های سمی از خوراکی نیازمند تخصص است و در صورت نیاز می‌توان از کارشناسان قارچ‌شناسی کمک گرفت.

  • گروه خبری : اخبار صفحه اول,اخبار,آرشیو خبری,اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری
  • کد خبر : 196662
کلمات کلیدی
فاطمه جوانمرد
خبرنگار

فاطمه جوانمرد

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب