20 مرکز عرضه فرآوردههای خام دامی در آذربایجان غربی پلمب شد

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت:
20 مرکز متخلف عرضه فرآوردههای خام دامی در این استان در فروردین ماه امسال همزمان
با عید نوروز و ماه مبارک رمضان به دستور مراجع قضایی پلمب شد.
سید امید خلیل زاده افزود: این واحدها طی
بازرسیهای بهداشتی صورت گرفته به تعداد 12 هزار مورد از مراکز عرضه فرآوردههای خام
دامی در استان شناسایی شدند.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی اظهار کرد:
در نتیجه این بازرسیها مقدار 9 تُن انواع فرآوردههای خام دامی غیر بهداشتی و غیر
قابل مصرف توسط بازرسین بهداشتی دامپزشکی ضبط و از چرخه مصرف خارج شد.
وی با بیان اینکه در اجرای طرح نظارتهای
بهداشتی ویژه ایام ماه مبارک رمضان جدی بودیم، گفت: نظارت بهداشتی بر مراحل مختلف تولید،
نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی، اعم از رستورانهای بینراهی و درون شهری، سردخانههای
مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز، آشپزخانهها،
هتلها و مهمانسراها، بیمارستانها انجام شده است.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی اضافه کرد:
این بازرسیها با حضور 130 نفر از ناظرین بهداشتی دامپزشکی در قالب 90 اکیپ بازرسی،
بهداشتی، دامپزشکی (40 اکیپ ثابت و 50 اکیپ سیار) در 2 شیفت کاری در سطح استان آذربایجان
غربی صورت گرفت.
به گفته خلیل زاده، با توجه به اتمام طرح
تشدید نظارت، بازدیدهای پی در پی توسط بازرسان دامپزشکی ادامه دارد و از شهروندان در
خواست میشود در هنگام خرید فرآوردههای خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضا)
و مهر دامپزشکی دقت داشته باشند.
وی یادآور شد: لازم است که شهروندان هر
گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی
1512 اداره کل دامپزشکی استان جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.