سرمایه گذاری برای تولید
سه شنبه ،30 اردیبهشت 1404
سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی
  • 1403/09/29 - 12:03
  • - تعداد بازدید: 9
  • - تعداد بازدیدکننده: 8
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تشدید نظارت‌های بهداشتی در مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ایام شب یلدا در آذربایجان غربی

مدیر کل اداره دامپزشکی آذربایجان غربی از تشدید نظارت‌های بهداشتی در مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ایام شب یلدا در سراسر استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، امید خلیل زاده گفت: با توجه به افزایش تقاضای هم شهری‌ های عزیز جهت تهیه گوشت سفید، گوشت قرمز و سایر فرآورده‌های خام دامی، اکیپ‌های نظارتی بهداشتی این اداره کل و همچنین اکیپ‌های گشت مشترک شبکه دامپزشکی با سازمان جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی، شبکه بهداشت، صمت و ... بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی از جمله قصابی‌ها، مرغ فروشی‌ها، رستوران ها و... نظارت‌های بهداشتی لازم را انجام خواهند داد.
 خلیل زاده افزود: هدف از انجام این نظارت‌ها تامین غذای سالم برای سفره شهروندان است.
 وی تصریح کرد:کشتارگاه‌ های دام و طیور با ظرفیت کامل در حال فعالیت بوده و از کلیه شهروندان عزیز درخواست می‌شود که گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و مورد تایید تهیه کنند.

  • گروه خبری : اخبار صفحه اول,اخبار,آرشیو خبری,اداره کل دامپزشکی
  • کد خبر : 190377
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب