تشدید نظارتهای بهداشتی در مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ایام شب یلدا در آذربایجان غربی
مدیر کل اداره دامپزشکی آذربایجان غربی از تشدید نظارتهای بهداشتی در مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ایام شب یلدا در سراسر استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، امید خلیل زاده گفت: با توجه به افزایش تقاضای هم شهری های عزیز جهت تهیه گوشت سفید، گوشت قرمز و سایر فرآوردههای خام دامی، اکیپهای نظارتی بهداشتی این اداره کل و همچنین اکیپهای گشت مشترک شبکه دامپزشکی با سازمان جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی، شبکه بهداشت، صمت و ... بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی از جمله قصابیها، مرغ فروشیها، رستوران ها و... نظارتهای بهداشتی لازم را انجام خواهند داد.
خلیل زاده افزود: هدف از انجام این نظارتها تامین غذای سالم برای سفره شهروندان است.
وی تصریح کرد:کشتارگاه های دام و طیور با ظرفیت کامل در حال فعالیت بوده و از کلیه شهروندان عزیز درخواست میشود که گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و مورد تایید تهیه کنند.
نظر دهید