سرمایه گذاری برای تولید
دوشنبه ،29 اردیبهشت 1404
سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی
  • 1404/01/25 - 09:23
  • - تعداد بازدید: 18
  • - تعداد بازدیدکننده: 13
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آذربایجان غربی پیشتاز در تأمین گوشت قرمز کشور/ از رتبه چهارم تولید تا ایجاد زنجیره تأمین

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گقت : این استان به عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید گوشت قرمز در کشور، با رتبه چهارم در این زمینه، نقش مهمی در تأمین نیاز داخلی ایفا می‌کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی، علی دیانتی این استان در طی سال گذشته بیش از ۷۶۷ هزار رأس دام زنده به همراه ۱۵۸۴تن لاشه گرم به تهران و سایر استان‌ها ارسال کرده و در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد نخستین زنجیره تولید گوشت قرمز خود است.

دیانتی اطهار کرد: آذربایجان غربی با تکیه بر ظرفیت‌های دامی خود، به یکی از استان‌های پیشرو در تولید گوشت قرمز تبدیل شده است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: استان در حال حاضر رتبه چهارم تولید گوشت قرمز کشور را در اختیار دارد و در زمینه تولید دام سبک (گوسفند و بره) نیز رتبه دوم را کسب کرده است.

وی در ادامه به برنامه‌های توسعه‌ای این استان در زمینه تولید گوشت قرمز اشاره کرد و افزود: اقدامات اولیه برای ایجاد اولین زنجیره تولید گوشت قرمز در استان آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود این طرح در سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد.

دیانتی تاکید کرد: هدف از ایجاد این زنجیره، ساماندهی و یکپارچه‌سازی فرآیند تولید، فرآوری و توزیع گوشت قرمز در استان است.

وی یادآورشد: ایجاد زنجیره تولید گوشت قرمز در آذربایجان غربی، گامی مهم در راستای افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و ارتقای کیفیت محصولات دامی استان خواهد بود.

این مسؤل بیان کرد: این اقدام می‌تواند به تقویت جایگاه آذربایجان غربی به عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید گوشت قرمز در کشور منجر شود و به تأمین امنیت غذایی کشور کمک کند.

  • گروه خبری : اخبار صفحه اول,اخبار,آرشیو خبری,معاونت بهبود تولیدات دامی
  • کد خبر : 196659
فاطمه جوانمرد
خبرنگار

فاطمه جوانمرد

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب