سرمایه گذاری برای تولید
سه شنبه ،30 اردیبهشت 1404
سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی
  • 1403/06/10 - 11:30
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برداشت خیار از مزارع اذربایجان غربی آغاز شد

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: برداشت خیار از سطح ۴۳۱ هکتار از مزارع استان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ، علی دیانتی افزود: متوسط برداشت خیار سبز از واحد سطح ۳۵ تن در هکتار است و پیش بینی می شود بیش از ۱۵ هزار تن محصول از مزارع استان برداشت و روانه بازار شود.
 
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: شهرستان های ارومیه، میاندوآب و شاهین دژ دارای بیشترین سطح زیر کشت در استان هستند.
 
وی بیان کرد: در کشت خیار سبز از ارقام هیبرید استفاده می شود و بیشترین ارقام کشت شده شامل رولر، وندا و پی اس است.
 
دیانتی اظهار کرد: با هدف بهره وری آب و مدیریت مصرف آن کشت به صورت نشایی و استفاده از مالچ پلاستیکی و استفاده از نوارتیپ جهت آبیاری به کشاورزان توصیه می شود.
 
وی ادامه داد: محصول تولید شده پس از برداشت علاوه بر مصرف تازه خوری در صنایع تبدیلی و تکمیلی نیز استفاده می شود.
 
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: کشت خیار نقش بسیار مهمی در افزایش اشتغال فصلی در استان دارد، بطوریکه در هر هکتار ۱۵ نفر روز کارگر مشارکت دارند.
 
وی اضافه کرد: بهتر است به منظور افزایش گلدهی در گیاه که منجر به افزایش عملکرد در واحد سطح خواهد شد از کودهای زیستی استفاده کرد که علاوه بر افزایش عملکرد و افزایش مقاومت گیاه در مقابل عوامل بیماری زا، باعث غنی سازی خاک نیز می شود.

  • گروه خبری : اخبار,آرشیو خبری,معاونت بهبود تولیدات گیاهی
  • کد خبر : 182442
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب