سرمایه گذاری برای تولید
دوشنبه ،29 اردیبهشت 1404
سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی
  • 1403/08/28 - 15:50
  • - تعداد بازدید: 19
  • - تعداد بازدیدکننده: 14
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

چهار هزار و ۴۶۱ نفر در آذربایجان غربی عضو صندوق زنان روستایی هستند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی اذربایجان غربی گفت: این استان دارای ۱۴۴ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایری با تعداد چهار هزار و ۴۶۱ نفرعضو و ۳۹۲ میلیون ریال سرمایه اولیه است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی، خسرو شهبازی در گردهمایی سالانه روسای ادارات ترویج و فعالیت ترویجی در حوزه زنان روستایی استان افزود: تاکنون مشخصات تعداد ۵۸۰ زن تسهیلگردر سامانه ثبت شده است که در کنار ۱۴۴صندوق فعال اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایری این استان باچهار هزار و ۴۶۱ نفر عضو به عنوان نیروهای غیردولتی ارزشمند در کنار کارشناسان دولتی همیشه مطرح هستند.

شهبازی گفت: در هفت ماهه سال جاری در حوزه زنان روستایی سه هزار و ۳۸۵ نفر روز مهارت های لازم را آموزش دیده اند و در صورت تامین اعتبار کافی کارشناسان شهرستانی از توانمندی لازم برای برگزاری دوره های آموزشی بیشتر برخوردار هستند.

وی اضافه کرد: زنان روستایی و عشایری علاوه بر نقش مادری و همسری نقش مهمی نیز در تولید محصولات کشاورزی و امنیت غذایی کشور دارند و زنان به عنوان حلقه های تکمیل کننده زنجیره های کشاورزی هستند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی اذربایجان غربی گفت: زمانی که زنان از توانمندی های خود با استفاده ازآموزش های تخصصی کارشناسان آگاهی پیدا کردند، می توان با توجه به محیط اجتماعی این افراد آنان را به سمت فعالیت مشخص و کسب و کار در حوزه اقتصاد روستا سوق داد.

وی افزود: یکی از مواردی که در مورد تاثیرگذار بودن و پایدار بودن فعالیت‌ها در حوزه زنان مهم است، انتخاب برنامه‌های کاربردی است که باعث ایجاد تغییر قابل توجه درارتقای سطح اقتصادی خانواده‌ها می‌شود.

وی اضافه کرد: امروزه یکی از راههای مطرح در توسعه اصولی کشاورزی تکمیل زنجیره های ارزش متناسب با پتانسیل های روستاها می باشد که با توجه به اقلیم و شرایط حاکم براستان برای مدیریت پسماندهای کشاورزی علی الخصوص در باغات مثل سیب صنعتی یا میوه های مازاد در تکمیل زنجیره فرآوری و تولید میوه های خشک و لواشک و... در قالب استانداردهای بهداشتی مدنظر است.

شهبازی گفت: برای مدیریت بحران آب  انتظار می رود با اولویت قرار دادن کشت محصولات کم آب بر جایگزین مثل گیاهان داروئی در راستای تکمیل زنجیره  ارزش، جلوگیری از فرسایش خاک، بهبود معیشت صاحبان زمین های خشک شده و قدم برداشتن در راستای ارز آوری برای کشور و نیز راه اندازی گلخانه های کوچک مقیاس بتوان کارهای تاثیرگذار و ماندگاری در سطح جوامع روستایی برداشت.

در ادامه رئیس سازمان جهاد کشاورزی و مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی  استان از کار پروژه محور حمایت خود را اعلام کردند و قول مساعد جهت نتیجه گیری برای تکمیل زنجیره ارزش در حوزه زنان را دادند.

کارشناس مسئول امور زنان روستایی و عشایری سازمان نیز با ارایه گزارش عملکرد استان در مورد نحوه عملیاتی سازی پروژه‌های شاخص در سطح شهرستان ها مطالبی را ارایه کرد.

در خاتمه جلسه از سه نفر کارشناس برتر در حوزه زنان روستایی و عشایری استان تقدیر به عمل آمد.

  • گروه خبری : اخبار صفحه اول,اخبار,آرشیو خبری,مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی
  • کد خبر : 188237

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب