برگزاری سمینار یکروزه بهداشت و تغذیه ماهیان سردابی در ارومیه

سمینار یکروزه بهداشت و تغذیه ماهیان سردابی با مشارکت بخش خصوصی در تاریخ 12/2/1402 در سالن کنفرانس دانشگاه ارومیه با حضور جمعی از بهره برداران شیلاتی ، دانشحویان و محققان برگزار شد.
در این کنفرانس بهرام زینال زاده معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان طی سخنانی به اهمیت افزایش تولید و مهارم تورم اظهار کرد: باید با کیفی سازی محصولات تولیدی در راستای کاهش هزینه و تولید محصول بهتر و اقتصادی تر تلاش کنیم و در این مسیر باید با مراکز علمی و تحقیقاتی ارتباط و هماهنگی داشته باشیم که امروز زمینه آن بیشتر از هرزمان دیگری در سازمان جهادکشاورزی استان وجود دارد.
همچنین محمد باقر قریشی مدیر شیلات و آبزیان استان طی سخنانی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت آبزی پروری استان اظهار امیدواری کرد، با همکاری نزدیک بین بخش اجرا، تحقیقات و مراکز علمی بتوانیم گام های موثری در راستای رشد تولید، کاهش هزینه ها و مهار تورم برداریم.
در ادامه این سمینار محققان و اساتید دانشگاه به ارایه سخنرانی علمی در خصوص بهداشت و تغذیه پرداختند و از طرف اساتید حاضر در سمینار به سوالات مطروحه توسط شرکت کنندگان پاسخ داده شد.