سرمایه گذاری برای تولید
دوشنبه ،29 اردیبهشت 1404
سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی
  • 1403/03/20 - 14:24
  • - تعداد بازدید: 3
  • - تعداد بازدیدکننده: 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تولید سالانه بیش از ۱۶ هزار تن گوشت قرمز در میاندوآب

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب از تولید سالانه بیش از ۱۶ هزار تن گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی میاندوآب مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان در بازدید از صنایع عمل آوری و بسته بندی گوشت میاندوآب که با حضور معاون استاندار و فرماندار این شهرستان انجام گرفت، گفت: میاندوآب با دارا بودن بیش از ۶۴ هزار رأس دام سنگین و ۴۰۴ هزار رأس دام سبک و تولید سالیانه ۱۳۱ هزار تن انواع تولیدات دامی از جمله ۱۶ هزار تن گوشت قرمز و چهار هزار و ۷۸۰ تن گوشت سفید مرغ، یکی از قطب های مهم دامپروری استان است.

رضا مقدم افزود: با توجه جایگاه ویژه پرورش دام و طیور در اشتغالزایی و اقتصاد شهرستان، فعالیت کشتارگاه های صنعتی دام و طیور و صنایع عمل آوری و بسته بندی گوشت در میاندوآب بمنظور جلوگیری از خسارت‌های ناشی از حمل دام زنده، ذبح دام و طیور با رعایت ضوابط بهداشتی و عرضه مواد پروتئینی با کیفیت مطلوب و استاندارد، از اهمیت بسزایی برخوردار است.

وی یادآور شد: یک واحد کشتارگاه صنعتی مرغ با ظرفیت شش هزار قطعه در ساعت و یک کشتارگاه صنعتی دام با ظرفیت کشتار روزانه ۳۰ رأس دام سنگین و ۴۵ رأس دام سبک در شهرستان میاندوآب فعالیت دارد.

مدیر جهاد کشاورزی ادامه داد: میاندوآب دارای دو واحد قطعه بندی و بسته بندی گوشت در مجموع با ظرفیت سالانه دو هزار و ۶۳۰ تن است.

وی عنوان کرد: واحد قطعه بندی و بسته بندی گوشت قرمز شهرک صنعتی میاندوآب با ظرفیت سالانه یک هزار و ۵۰۰ تن، یکی از واحدهایی بود که امروز با هدف تسهیل و رفع موانع تولید توسط فرماندار میاندوآب مورد بازدید قرار گرفت.

مقدم اضافه کرد: این طرح در زمینی به مساحت دو هزار مترمربع، با ۸۰۰ مترمربع تأسیسات مسقف احداث شده و با فعالیت این واحد تولیدی برای تعداد ۲۲ نفر بصورت مستقیم زمینه اشتغال فراهم شده است.

مدیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: واحد قطعه بندی و بسته بندی گوشت قرمز و سفید کوی وکیل کندی یکی دیگر از صنایعی بود که توسط فرماندار شهرستان مورد بازدید قرار گرفت.

وی گفت: این طرح در زمینی به مساحت دو هزار و ۸۲۱ مترمربع، با یک هزار و ۲۰۰ مترمربع تأسیسات مسقف احداث شده و ظرفیت قطعه بندی و بسته بندی یک هزار و ۱۳۰ تن گوشت قرمز و سفید را دارد.

مقدم ادامه داد: با فعالیت این واحد تولیدی برای ۲۵ نفر بصورت مستقیم زمینه اشتغال فراهم شده است.

فرماندار میاندوآب در این بازدید با تاکید بر حمایت از تولیدکنندگان، خواستار تشکیل جلسه ای با حضور مدیران و مسئولان ذیربط استانی جهت رسیدگی به مشکلات ایجاد شده برای این واحد تولیدی از بابت حریم راه، به علت احداث پل روگذر جاده سرچم شد.

  • گروه خبری : اخبار,آرشیو خبری,میاندوآب,هفته جهادکشاورزی
  • کد خبر : 177835
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب